Direkte adgang til fysioterapi i Frederikssund Kommune

Bor du i Frederikssund Kommune, kan du i perioden 1. november 2020 til 1. november 2021 gå til fysioterapeut med tilskud uden lægehenvisning. Tilbuddet er en del af et forsøg, der skal forbedre det samlede behandlingsforløb. Læs mere om direkte adgang til fysioterapi her


Influenzavaccination 2020

Vi starter i Lægehuset vaccination mod influenza d. 1.oktober. Du kan som tidligere blive vaccineret efter du har bestilt tid. For de af vores patienter der er fyldt 65 år, er førtidspensionister eller har kronisk sygdom, er vaccinationen gratis.

Der er i øjeblikket problemer med leverance af vacciner fra Statens Seruminstitut, Hvis du har bestilt tid til vaccination og vi ikke kan vaccinere dig alligevel, vil du blive kontaktet. Da vi i øjeblikket har meget få vacciner på lager, må vi prioritere at vaccinere dem af vores patienter, som er i størst risiko.

 Vi håber at situationen bedres snarest.

Nyt i Lægehuset pr. 1. oktober 2020:

Læge Louisa Hebo Sparring starter som uddannelseslæge hos os og skal være her 6 mdr. Velkommen.

Læge Sofia Lund afslutter sit ophold hos os. Held og lykke fremover.

Gratis Pneumokokvaccination (Pneumovax)

Lægehuset er startet den gratis vaccination mod pneumokok-sygdom.

Vi følger anbefalingerne som er udstukket af Sundhedsstyrelsen og er startet på at vaccinere de af vores patienter, som har størst risiko.

Du kan læse mere om planen for vaccination og om hvornår du eventuelt kan få den gratis vaccine her. Du er velkommen til at kontakte os ved tvivlsspørgsmål i lægernes telefontid hverdage mellem 8-9. Tidsbestilling foregår som vanligt.

COVID-19

Grundet den aktuelle Corona-virus epidemi, er der en del ændringer i din kontakt til Lægehuset:

  1. Du må IKKE møde uanmeldt op i Lægehuset og slet ikke, hvis du har symptomer på CORONA-Virus
  2. Det er igen muligt at bestille tid on-line.
  3. Hvis du har symptomer på Corona Virus, eller er i tvivl, ring da til os før fremmøde.
  4. Du bedes bære mundbind i venteværelset.
  5. Konsultationer vil i stor udstrækning foregå som telefon- eller videokonsultation. Videokonsultation er foreløbigt kun efter aftale.

Læs mere om COVID-19 her

Videokonsultation

Grundet COVID-19, har vi indført videokonsultationer i en vis udstrækning. Disse udføres efter aftale. Du kan bruge Smart-phone eller Tablet.

For at kunne lave videokonsultation, skal du først downloade Min Læge app. Dette gøres via Google Play eller App Store. Det tager lidt tid første gang, så beregn 10-15 min til selve opsætningen.

Læs mere om Min Læge app her.

Ny log-in procedure til Selvbetjening på vores hjemmeside

Som følge af den nye data-lov, er der kommet ny procedure for log-in til selvbetjening.

1. Log-in med Nem-Id eller

2. Log-in uden Nem-Id

Hvis du logger ind uden Nem-Id skal du indtaste dit cpr-nummer og den kode som du tidligere har fået. (Hvis du ikke har nogen kode, da kontakt venligst vores sekretær)

Herefter vil du blive bedt om at kontrollere om din e-mail adresse er korrekt angivet.

Så skal du klikke på “Send verifikationskode” Den vil du få på mail. Koden skal indtastes. Så kan du klikke på “Login” og være kørende.

Hvis du er i tvivl efter ovenstående vejledning, da kontakt venligst vores sekretær.

Cannabis på recept?

Folketinget har fra 1. januar 2018 givet mulighed for at læger kan udskrive cannabis til enkelte patientkategorier.

Desværre er kundskabsgrundlaget for at ordinere cannabis meget sparsomt, og vi kender ikke til alle bivirkninger, hvordan cannabis virker sammen med anden medicin (interaktioner), afhængighed mm.

Vi har derfor besluttet, at vi ikke kan være ansvarlig for udskrivelse af cannabis produkter, og vil derfor ikke udskrive recepter på disse. For de få patienter som det kan være aktuelt for (f.eks. sclerosepatienter), vil vi henvise til relevante speciallæger.

Lægehuset har lukket for tilgang af nye patienter

Vi har pr. 1 november 2017 valgt at lukke for tilgang af nye patienter.