Lægerne i Slangerup er en kompagniskabspraksis. Som patient er du tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. Du kan naturligvis altid bestille tid hos den læge, du kender bedst, men i akutte tilfælde må du vælge mellem den eller de læger, der er til stede den aktuelle dag.

Vi er 5 faste læger, 1 lægevikar 1-2 uddannelseslæger,  2 sygeplejersker, 3 bioanalytikere, 1 receptionist 1 sekretær samt en bogholder.

I lighed med mange andre lægepraksis fungerer vi som efteruddannelsessted for læger, som enten planlægger at blive praktiserende læge eller hospitalslæge. Uddannelseslægen arbejder tæt sammen med en ældre kollega fra lægehuset, der står som garant for det faglige arbejde.


Hvem møder du i Lægehuset?

De faste læger er Line Ekstrøm Løkkegaard, Michel Kjeldsen, Rudi Østlund Slatanach, Pearl Shelly Pedersen og  Mette Ehmer Olesen

Jette Malinovsky er vores lægevikar.

Vores sygeplejersker Pia Matthiesen og  Ann-Dorthe Bruun Christensen  foretager børnevaccinationer, allergitest, sårskift, udlandsvaccination, øreskylning, kostvejledning, diabetes og blodtrykskontroller, samt meget andet efter aftale.

Desuden sørger de for at give tider, besvarer diverse spørgsmål samt tager imod medicinbestilling.

Du vil også høre deres stemmer i morgentelefontiden.

Vores bioanalytikere Vivi Christensen, Mette Bækgaard og Christina Lüth Andersen tager blodprøver, lungefunktionsundersøgelser, hjertediagrammer o.lign.

Vores receptionist Pernille Løvgreen møder du i receptionen, hvor hun er behjælpelig med at give tider, forny medicin og besvare spørgsmål. Spørgsmål vedrørende resultater på undersøgelser og prøver kan ikke besvares  i receptionen Sekretær Karina Søby træffer du både i telefonen og i receptionen, hvor hun ligeledes hjælper med at give tider, forny medicin og besvare spørgsmål.

Vores bogholder Vivi Jakobsen passer vores bogholderi.

Praksis er åben for tilgang af nye patienter.